lördag 10 december 2011

Sponsorgolf på Greenways för BIZWENI-skolan

Torsdag 8 december hade vi, Jan, Gunilla och Lolo bjudit in till sponsortävling på Grennways. Tävlingsledningen vill sponsra BIZWENI skolan som är ett ”CENTRE FOR DISADLED CHILDREN”. Du kan läsa mer om skolan på www.bizwenicfdc.net .

Det var mycket god stämning bland deltagarna redan vid starten och tävlingen samlade 30 deltagare, som delades upp i sju lag. Spelformen var slaggolf open, de två bästa resultaten per lag och hål adderades. Eftersom det var en kollektiv insats delades inget individuellt pris ut. Segrande lag blev Inga Lill Modig (lagledare), Birgith Jonsson, Olle Melin och swinger Gun Britt Nilsson på 124 slag. Samtliga 7 lag låg inom 12 slag från segrarna.

Efter prisutdelningen höll Jan och Gunilla ett engagerat tal om arbetet på BIZWENI och hur Alta Nieuwoudt, som leder skolan arbetar. Gunilla fick oss alla att tänka till om dessa barn som behöver all hjälp de kan få. Hon tilldelades en mycket varm applåd för sin beskrivning och tävlingsledningens engagemang för barnen på BIZWENI.

Givmildheten och generositeten bland deltagarna var överväldigande. Det var flera av våra kamrater som inte kunde vara med och spela, men som ändå bidrog till sponsringen. Lolo sålde lotter som gav priser i form av Kalles kaviar och Ansjovis från Grebbestad. Ett uppskattat inslag var när Ingemar bjöd ut sin Kalles kaviartub till aktion. Efter en försiktig början steg priset och slutade med att Stefan betalade R300 för tuben med Kalles kaviar

Tävlingen gav fantastiska R4 500, som kommer att överlämnas av tävlingsledningen, till Bizweni i januari.

Bilderna från arrangemanget framgår nedan.

Hälsningar Initiativtagarna
Lolo Wetter, Gunilla Tagesson och Jan Tagesson
Förmedlat av Rolf Svahn



    Initiativtagarna: Lolou, Janne och Gunilla


 Bilder från tävlingen





Birdie av Lars-Erik!













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar