måndag 28 mars 2011

Tävlingsledningens traditionella avslutningsmatch

I Lördags, spelade tävlingsledningen traditionella avslutningsmatch, på Strand. Förutsättningarna var de bästa med vindstilla och 22. Det var Hasse i mycket god form, mot Rolf med färska 22 i handicap från torsdagens runda på King David.

Första hålet delades. Men sedan tog Hasse tag i det och vann flera hål i rad. Rolf kunde reducera lite men var egentligen aldrig i närheten av att komma i kapp. Matchen avgjordes på 4e (vi gick ut på 10an) med en birdie för Hasse som vann med 6-5. Hasse fick med sitt fina resultat (alla slag räknades) sänkning till 19. Det var två mycket glada och nöjda spelare som avslutade med en god öl i klubbhuset, varefter Rolf åkte hem och packade färdigt och flög hem till Sverige. Detta skrivs från datorn i Sverige som bjuder på lite gråmulet väder, med +4 och ett lätt pudersnöfall!!

Vi i tävlingsledningen vill än en gång tacka för en mycket fin säsong i Sydafrika och ser fram emot nästa säsong där tisdagsgolfen startar 1 och fredagsgolfen 4 november.

Hälsningar
Hasse och Rolf


Lite bilder från matchen:


Hasse laddar med Trä-4:an från 15:e
tee.

















Rolf undrar vart bollen tog vägen efter utslag från 3:an.






















En skål för Hasse som avgjorde matchen med birdie på 4:an...













... och skål för Hasses birdie på 7:an.













Rolf åkte sedan hem till Svedala för att få krama Jessica och därefter om någon dryg vecka åka vidare till Spanien och spela golf med kompisen Ronny...












... och hemma i Sverige snöade det förstås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar